BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

TRAVESSA D'AGULLES



La Travessa d’Agulles és un fantàstic itinerari iniciàtic al massís de Montserrat que recorre el laberint de roques format per Les Agulles i els Frares Encantats i que ningú s’hauria de deixar de perdre.


           
                           Coll de las Portellas

Pugem a la canal que porta al colla de la Portella que cal grimpar una mica. Un cop allà girem cap a esquerra buscant pintura vermella.



Anem endinsant-nos a la regió d'agulles. La primera dificultat consisteix en una rampa relliscosa equipada amb una llarga corda.








Sortim a un mirador sota l’Agulla del Capdemunt que presenta precioses vistes de les agulles.

La ruta és un conjunt de passos entre les Agulles compostos per corriols i canals on farem passos equipats amb cordes, i tindrem la sensació d’estar en un autèntic laberint.














ACCES 

Es pot començar a la Portella fins al Coll de Porc o bé al revés dependrà de les preferències de cadascú. 





Material 

Aconsellable el casc i sí es vol una corda de 20m per sí cal.

Precaucions

si bé té algun tram equipat en general no té gaires complicacions, però si mica cal anar amb comte si es va amb alguna persona poc avesada a les cordes fixes i a fer passos de grimpada, potser s’hauria convenient de portar una corda. Tot i tenir la sensació d’estar en un laberint, seguint bé les senyals és un itinerari poc perdedor. A més es pot abandonar fàcilment a dos llocs, a la Canal Ampla i després de passar el Lloro i el Bisbe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada