BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

VARIANT DIRECTA CANAL POU DEL GAT

Variant molt poc transitada de la canal del "Pou Del Gat".

Es triga una miqueta més de temps que en pujar que per la canal normal dons té un parell de llocs en els quals es necessita  tenir nocions de grimpada.
No és una variant per a gent sense preparació ja que té diversos punts 
 exposats.


ACCES


Podeu deixar el cotxe al aparcament del Pou del Gat i agafar amunt pel camí homònim. De inici el torrent us quedarà a la vostra esquerra, teniu que anar pujant i just on el camí creua el torrent llavors abandoneu el camí i el deixeu a l’esquerra i progresseu pel llit mateix, uns 15 minuts desde el aparcament.

Icono de Validado por la comunidad


Un cop comenceu a progressar pel torrent, trobareu una desena de ressalts que podreu guanyar amb relativa facilitat, tindran un grau màxim de III. 


És aconsellable portar unes tisores de podar ja que en no estar massa transitada segurament trobarem punts on els esbarzers han crescut.


Aquesta variant és molt més exigent que la canal normal i convé estar en forma i tenir nocions de grimpada.


Òbviament queda descartada en dies humits ja que la zona de pas és molt tancada i amb prou feines entra el sol, havent-hi un alt risc de relliscades.






Arribareu a un punt on el llit del torrent es        divideix amb dos, teniu que progressar pel de l’esquerra i trobareu el ressalt final mes delicat un tram amb poca presa i bastant llisa pel pas de l’aigua, uns 10 metres amb un grau de IV-. Si teniu sort trobareu un troc creuat per guanyar els 3 primers metres ,la resta es cosa vostra.


El tronc es va trencar i ara s'ha d'apretar de valent a la grimpada, havent-hi un pas complicat.


     Seguidament progressarem pel camí uns 10           minuts mes fins arribar al Camí de l’Arrel,             llavors trenquem a la dreta 100 metres i                 arribareu al inici de la Canal Plana.

No cal material técnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada