BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

CANAL NUBIOLA I RÁPEL DE LA TONSURA

                


Si aneu per la cova del Cabrit i teniu ganes de fer una curta i ràpida pujada per una canaleta equipada fins a sobre de l'agulla de La Tonsura, aquí us deixo la ressenya.

La actividat es pot complementar realitzant per baixar el rapel per la placa de La Tonsura (50 m).

        Es tracta de pujar per la canal Nubiola.

  La qual ens portarà des de peu de roca fins a                sobre de la Tonsura, a peu de la Proa.

Després podem triar si desfer la pujada o be rapelar per la bonica placa de La Tonsura.Val a dir que encara que és curta, consta d'un parell de cordes fixes nuades i unes grapes ancorades a la paret, havent de superar un tram atlètic i una mica exposat. (encara que tampoc presenta massa dificultat.

ACCES 

Des de la cova del Cabrit voregem la roca cap a l'esquerra i de seguida trobem una grapa amb una corda

                 Pujarem sense gaire dificultat...Fins a arribar a les grapes, en un pas més estret.

  és aconsellable passar avid per no cansar-se                                              gaire.Les grapes ens proporcionen un bon punt per a                                     mans i peus.Passat aquest tram només queda pujar una mica més per una corda fixa, per un tram més amable però una mica descompost i terrós, fins arribar al cim de la Tonsura.

Un cop a dalt i després de contemplar les estupendes vistes, podem triar si baixar pel mateix lloc o fer-ho des d'una instal·lació de ràpel habilitada al cim (50 m), la qual baixa pel mig de la placa de La Tonsura i acaba a la mateixa cova del Cabrit.


Adalt de La Tonsura (al terra), trobarem dos anclatges per rapelar.El rapel es dels macos...


Material 

Casc,i si es vol rapelar corda 2x60 i material per rapelar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada