BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

CANAL DEL JOC DE L'OCA



ACCES 

pugem Camí dels francesos,en el coll de l'ajaguda baixem a la recerca de la canal del migdia per a endinsar-nos en el nostre objectiu.

300 metres equipats,13 rapels (unes 2 hores).

pura aventura intrepida i divertida 😜


Potser el més conegut i freqüentat dels barrancs de Montserrat. Descens fàcil, amb una primera part més ben formada. A mesura que avancem, el torrent s'anirà obrint i els ràpels guanyaran altura, sense superar mai els 15 metres, sent els dos últims els més llargs (15 m). Amb curiosos passos entre grans blocs, és un descens per passar un bon día.


El Joc de l'Oca, és un dels itineraris equipats més antic de la muntanya de Montserrat. El primer descens data del 27 de Febrer de l'any 1966, a càrrec de Josep Mª Torras i la seva esposa Anna Palleja.


En alguns llibres de ressenyes s'esmenta com una via ferrada, en altres l' anomenant camí equipat; en realitat és un barranc o torrent normalment sec, que és pot realitza tant de pujada com de baixada. 


degut a nombrosos rescats i al mal estat de les instal·lacions el Patronat de Montserrat va decidir desequipar com a pujada. Està únicament permès baixar-ho amb el que també es van renovar les instal·lacions.















Si portem una corda força llarga, podrem encadenar varis saltants. Des del final tenim deu minuts caminat fins la masia de can Jorba (punt de sortida).

Material

Casc,corda 30 m o mes llarga si es vol encadenar rapels, material per rapelar.

1 comentari: