BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

L'ESPLANADA DELS ALBIRAMENTS

 

Foto extreta de la xarxa.


Una curiositat més de Montserrat recau en les trobades que es fan els dies 11 de cada mes per fer albiraments d'ovnis, en què s'agrupa un bon nombre d'aficionats a la ufologia. Tot i així, no sabem amb certesa que hagin contactat amb extraterrestres… o potser no ens ho han explicat.



Dibuix extret de la xarxa.

Tot va començar una nit quan Luis José Grífol va presenciar unes llums al mar davant de casa seva, les quals va interpretar com un signe de manifestació d'ovnis que s'hi volien comunicar. Des d'aleshores diu que està en comunicació telepàtica amb «ells», i responen a la petició per donar senyals als humans. 

Va assenyalar un lloc amb bona visibilitat, la muntanya màgica de Montserrat, i una data regular, el dia 11 de cada mes, per convocar tothom que vulgui veure com «ells» es manifesten.


Foto extreta de la xarxa.


Es tracta d'un mirador on Luis José Grifol i els seus seguidors es van reunir durant dècades, els dies 11 de cada mes des del 1977  a les onze de la nit. 

Aquesta data va ser triada pel mateix senyor Grifol, que la va fer coincidir amb l'albirament OVNI més famós d'Espanya (el conegut com a “Cas Manises”).

Així pots, durant moltíssims anys Luis José Grifol explicava la seva experiència, reunia curiosos i esperaven que es donessin les condicions propícies per avistar alienígenes. 


Foto extreta de la xarxa.

Segons es pot llegir en infinitat de testimonis recollits de llarg a llarg de tot internet, les experiències variaven molt: des d'experiències súper transcendentals fins a gent que simplement aprofitava les reunions per beure unes cerveses a la llum de la lluna.

Les trobades a Montserrat van començar fa gairebé 50 anys de la mà de l’ufòleg Luis José Grifol;sembla que des de la pandèmia Grifol ja no va a les trobades, avui dia ja no visita l’esplanada, però els seus seguidors se segueixen reunint el dia 11 de cada mes.

Foto extreta de la xarxa.


Curiosament Google ho qualifica com atracció turística a España.

Fins i tot , Montserrat va acollir un congrés mundial d'ovnis amb experts internacionals l'any 2017 durant 3 dies.

"Montserrat té una energia vibratòria d'alta freqüència i impacta totes les persones que la visiten": així promocionaven l'esdeveniment.


Aquestes roques grafitejades en un punt de la carretera entre can massana i el monestir ens adverteixen del punt on es troba l'esplanada U.F.O.


Al meu parer no calia grafitejar i embrutar així l'entorn.

Foto extreta de la xarxa.


corba a la carretera on deixen els cotxes els aficionats a aquestes reunions.

Foto extreta de la xarxa.


Un cop deixat el cotxe, pujem uns pocs metres fins a "l'esplanada dels albiraments".

Sempre plena de papers de cul "llardosos" i escombraries en general...

aliens pocs...però porqueria....


Traveler, una de les revistes de viatge més influents del món editorial, considera dos paratges dels Països Catalans entre els deu millors del món per gaudir d'una experiència OVNI: Montserrat i Manises. 

Pel que fa a Montserrat, ocupa el quart lloc del rànquing només superada per Stonehenge (Regne Unit), Roswell (EUA) i Chicla, al Perú, tres veritables llocs emblemàtics dels fenòmens OVNIS.


Cadascú que pensi el que cregui.

Jo em reservo la meva opinió...😉



Fantàstica fotografia realitzada per Josep A.Pallás Puig on apareixen aquestes curioses formacions ennuvolades que recorden una mica l'entramat de la pel·lícula de ciència ficció "NOB".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada