BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

PAREIDOLIAS MONTSERRATINESLa pareidòlia és un fenomen psicològic que consisteix en el reconeixement de formes, com les cares humanes o elements quotidians, davant d'estímuls ambigus i aleatoris. En aquest cas, les formes les veiem en formacions rocoses o muntanyes de Montserrat.


Quan un estímul gandul i aleatori es percep de forma errònia com una forma reconeixible, es dóna aquest fenomen psicològic anomenat pareidòlia que tothom pot experimentar, encara que és una capacitat més desenvolupada en unes persones que en altres.

Hi podeu provar si trobeu les formes de les cares i figures en aquest carrusel de fotografies.


Depenent de l'hora del dia la forma que adquireixen algunes és espectacular i aquesta ressalta encara més, si és possible, la seva definició.
Com és el següent cas:


l'Emblemàtic Cavall Bernat, que mirant-lo repetides vegades s'aprecia, a la part més alta de la cara nord, la figura contornejada, tallada, de la Península Ibèrica.

📷 Fotos Cavall Bernat: Carmen Maymó 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada