BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

ROCA DE L'ERA DELS PALLERS

 

La carena dels Pallers és troba a la zona occidental del massís de Montserrat. Aquesta carena esta formada per diverses agulles.





La roca de l'Era dels Pallers és una agulla situada al sud del Coll de l'Era dels Pallers, de fet és l'inici de la carena que formen els Pallers vers el sud.




És la més fácil per pujar de totes les agulles de la carena. Des del coll sembla inaccessible per la seva verticalitat , peró al bell mig de la cara Est té una canal ben dreta, d'uns 10 metres, que se supera molt bé en oposició i puja fins al cim sense gaire dificultat. 






Un camí poc definit Porta des del Coll de l'Era dels Pallers a la canal esmentada. Cal tindre cura a la baixada, aixó no obstant, al cim tenim possibilitats per muntar un rápel desde una sabina si cal. 


Aproximació:

A Els Pallers hi podem arribar pel Bruc o des de Can Maçana, pujant cap al Coll de Guirló i baixant pel Torrent de la Diablera. Després trobem una pista que, per la dreta es baixa cap al Bruc, i cap a l ´esquerra cap al refugi Vicenç Barbé. Pugem en direcció cap al refugi. A uns metres més amunt, deixem la pista i agafem el sender que puja a l´Era dels Pallers ( una gran esplanada ). Els Pallers ens queden ara a la dreta. Si seguim el corriol arribarem al refugi.



Els pallers desde el cim 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada