BLOG DIRIGIT A TOTES AQUELLES PERSONES AMB ESPERIT MONTSERRATI QUE VULGUIN ENDINSAR-SE A LA MONTANYA PER REALITZAR ALGUNA INTRÉPIDA ACTIVITAT DESITJANT COMPLEMENTAR UNA MICA LA SEVA INFORMACIÓ

LES TRES MARIES


Les Tres Maries es un petit grup d'agulles situat ben a prop del Pas de la Portella, on tindrem que realitzar una curta grimpadeta i no caldra encordar-nos per assolir-hi els seus petits tres cims.




No reverteix de gaire dificultat, però cal enfilar-se per la pedra i estar sempre atent tant a la pujada i baixada com també mentre diambulem per dalt.

Des de Coll de Guirló prendrem el camí PR cap el refugi Vicens Barbé, poc abans d'arribar al pas de la Portella veurem a má dreta i sota el camí tres roques molt ben definides i molt properes just a sota Ia Roca Stop.
 
Per pujar-hi baixarem des del camí per un corriol poc definit i una miqueta dret.

Ens situarem al nord (dreta deI grupet d'agulles) per el lloc mes evident i fácil,on veurem una petita canal que porta a un minúscul collet que permet pujar al cim central.




Des d'aquest coll accedim fàcilment al cim de les tres agulles . 




Per baixar d'aquestes agulles cal desgrimpar amb molt de compte, però si tenim un cordino podem fer-lo servir en una petita savina que es troba al cim ,donar-nos confiança i seguretat. 

Nosaltres hem deixat un tros de corda per facilitar aquesta maniobra (a veure què dura...)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada